CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el tractament contra els mosquits

En marxa el tractament contra els mosquits

08/06/2018

Des de finals de maig fins al mes de setembre es duen a terme diferents actuacions per minimitzar les molèsties provocades per aquests insectes

L’arribada del bon temps i de l’estiu és també el moment en el que els mosquits fan acte de presència. Per tal de minimitzar les molèsties que se’n dereiven, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar s’han iniciat ja les diferents actuacions previstes fins el proper mes de setembre. En concret ja ha quedat enllestit el primer dels cinc tractaments amb larvicides que estan programats als embornals del municipi. Aquestes actuacions es realitzaran a 12 embornals del centre del poble i a 22 del Pla de l’Avellà. Els tractaments són duts a terme per una empresa especialitzada a través del conveni establert amb el Consell Comarcal del Maresme.

Aquest treball als embornals es complementa amb tractaments quinzenals amb insecticida en pastilles a les basses de Cal Conde i Can Bartomeu per tal d’eliminar larves i amb el seguiment realitzat en diferents finques amb piscines i basses. Puntualment, quan es constata un increment notable de la presència de mosquits en determinades àrees, es realitzen també tractaments de xoc.

Mosquit
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2019 a les 16:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona