CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar destinarà enguany més de 30.000 € a la cooperació internacional

Cabrera de Mar destinarà enguany més de 30.000 € a la cooperació internacional

11/06/2018

Les aportacions locals van a parar a causes com l’atenció als refugiats saharauís o a contrarestar els efectes de l’huracà Irma

El nostre municipi realitza, anualment, una sèrie d’aportacions econòmiques que es destinen a donar suport a països en desenvolupament i que, en aquest 2018, se situaran en el seu conjunt per sobre dels 30.000 €. Una part destacada d’aquesta partida estarà dirigida a diferents projectes de cooperació duts a terme a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. En concret són cinc les propostes d’aquest ens que reben finançament de l’Ajuntament de Cabrera de Mar.

El projecte amb una major aportació, amb 10.000 €, és el destinat a mantenir el laboratori de producció local de medicaments essencials als campaments de refugiats saharauís a Tindouf. Amb 6.400 € respectivament també es financen un projecte per a pal·liar els efectes de l’huracà Irma al Carib i un altre per a la construcció infraestructures per a la institució educativa Giordano Liva, al Perú. Finalment es destinen 3.400 € a atendre la població afectada per la recent erupció volcànica a Guatemala i 3.000 € per promoure la compra pública ètica en material de respecte als drets humans i drets econòmics, social i culturals en origen.

Finalment la partida en cooperació es completa per tercer any amb una ajuda a la Fundació Vicenç Ferrer de 2.200 €.

Arxivat a: General
El Volcà de Foc a Guatemala
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona