CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres de millora de la mobilitat a l’antic camí del Mig

Comencen les obres de millora de la mobilitat a l’antic camí del Mig

12/06/2018

Aquest dimarts dia 12 de juny s'inician les obres d’arranjament de l’antic camí del Mig. L’actuació, centrada en el drenatge i la pavimentació, té prevista una durada aproximada d’un mes

Dins del compromís municipal de potenciar les connexions entre els diferents nuclis urbans del municipi, avui mateix comencen els treballs de millora del drenatge i del paviment de l’antic camí del Mig. Les obres tenen un àmbit d’actuació que va des de la rotonda ja urbanitzada  de connexió amb  polígon de les Corts fins al torrent de Maniu, i consistiran en la creació d'un paviment de formigó sobre l’esplanada actual que permetrà conduir les aigües cap una cuneta, també de formigó. Les aigües un cop recollides seran derivades al torrent del Maniu.

D’aquesta manera es volen satisfer les actuals necessitats en matèria de mobilitat i accessibilitat, tant per a vianants com per a vehicles, a més de millorar també el drenatge i la senyalització de la via. També s’aconsegueix un millor accés a una de les zones agrícoles més importants del Municipi. El resultat final serà un vial de circulació de 5 metres d’amplada aproximadament i d’una longitud de 360 metres amb la seva vorera corresponent per facilitar la seguretat dels vianants.

L’obra, amb una despesa prevista de 76.700 €, està parcialment subvencionada per la Diputació de Barcelona a través Programa complementari de millora de camins municipals.

Inici de les obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:09h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona