CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola d’adults El Clos comença els seus cursos intensius d’estiu

L’escola d’adults El Clos comença els seus cursos intensius d’estiu

26/06/2018

Les propostes formatives per al juliol se centren en les noves tecnologies i en l’anglès

Aquest passat 20 de juny l’escola d’adults El Clos posava el punt final al curs, però això no significava el final de l’activitat que podem trobar al Centre Cívic Pla de l’Avellà. I és que durant aquest mes de juliol, comencen una sèrie de cursos intensius d’estiu. En total són set les propostes formatives a la nostra disposició. Entre aquestes en trobem dues relacionades amb les noves tecnologies com són els cursos per conèixer amb tot allò que podem fer amb els telèfons mòbils Android (els dilluns de 10 a 12 h) i un altre centrat en el manteniment dels nostres ordinadors i a la gestió de Drive (dimarts de 18 a 20 h).

En tot cas l’anglès i el seu aprenentatge centraran la major part de les activitats formatives de l’escola d’adults. Així trobem tres cursos per nivells (principiants, nivell bàsic i nivell mitjà), un més destinat al nivell Upper Intermediate (dimarts i dijous de 10 a 12.30 h) i finalment un d’anglès per a les PAU.

De la mateixa manera totes les persones que es vulguin matricular al centre per al curs vinent ja poden fer-ho tant al centre cívic com a l’Ajuntament.

Treball a l'escola d'adults
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/11/2019 a les 10:07h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona