CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Aquest diumenge arriba la baixada d’andròmines

Aquest diumenge arriba la baixada d’andròmines

25/07/2018

L’activitat està emmarcada en les propostes de la Festa Major 2018

Continuen les activitats prèvies als actes centrals de la Festa Major de Cabrera de Mar i, aquest diumenge 29 de juliol, té lloc una de les més emblemàtiques amb la desena edició de la baixada d’andròmines. L’inici del carrer Josep Domènech fins a la meitat de l’avinguda de la Zona Esportiva marcaran el recorregut d’aquest esdeveniment sense ànim competitiu però que reconeixerà les andròmines per l’originalitat, la decoració, l’enginy i la motivació de l’equip o del conductor, amb vals d’activitats esportives al Club Nàutic de Cabrera de Mar.

L’activitat començarà a partir de les 18 h (tot i que els participants estan convocats a partir de les 17 h) i les persones interessades a participar-hi han d’haver realitzat la corresponent inscripció abans de dijous 26 de juliol al Centre de Joventut Can Martinet. Prèviament a la baixada les andròmines seran degudament inspeccionades per a garantir que acompleixen els requisits.

Per a més informació podeu consultar les bases com a document adjunt.

Andròmines participants en edicions anteriors

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2019 a les 14:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona