CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació a la Festa Major de Sant Feliu

Èxit de participació a la Festa Major de Sant Feliu

10/08/2018

Del 31 de juliol al 3 d’agost es van programar tot un seguit de propostes que, un any més, van tenir una bona acollida per part de la ciutadania

La Festa Major de Sant Feliu es va tancar el passat divendres 3 d’agost amb una bona valoració per part de la ciutadania. Tot i celebrar-se entre setmana, la gran participació en la majoria d’actes va tornar a reforçar el model de Festa Major basat en les figures i el seguici. 

El tret de sortida oficial va arribar dimarts 31 de juliol amb la lectura del pregó, que aquest any va anar a càrrec d’Alexis Serrano, director de l’Arxiu Comarcal del Maresme. A continuació, i per tercer any consecutiu, la ciutadania va gaudir de l’Emplaça’t, que ja s’ha convertit en un dels actes més participatius de la festa amb les figures, el foc i la música com a protagonistes. 

L’èxit de la celebració va arribar també amb altres activitats com el tobogan aquàtic gegant, la guerra d’aigua, la festa Holi o el dinar popular. La música també va tenir un paper destacat amb grups com Hotel Cochambre i Bocamolls, les havaneres o el concert de La Cabronada. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració d’entitats i voluntaris que han fet possible l’èxit de la celebració. Així mateix, es valora de forma positiva el resultat de les campanyes de prevenció que s’han dut a terme durant la Festa Major com, per exemple, les relacionades amb l’augment de la seguretat durant els concerts, la millora de la neteja als banys públics o el control del consum de drogues i alcohol. 

D’altra banda, es convida a tothom a participar en el Consell de Festa Major que se celebrarà el proper 20 de setembre i durant el qual es farà una valoració més acurada de les activitats programades.

 

Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Festa Major de Sant Feliu 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/06/2019 a les 13:07h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona