CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Enllestits els treballs per a la millora de la mobilitat a l’antic camí del Mig

Enllestits els treballs per a la millora de la mobilitat a l’antic camí del Mig

19/09/2018

L’actuació duta a terme ha afectat a un tram de 360 metres de llargada i 5 metres d’amplada

L’Ajuntament finalment ha pogut acomplir amb una demanda de molta gent del municipi que sol·licitava millorar l’estat de l’antic camí del Mig i poder transitar-lo. Aquest cap de setmana han quedat finalitzades les obres realitzades en aquesta via des del passat mes de juny. Aquestes s’han centrat principalment en la millora del drenatge i del paviment del camí i han afectat la via des de la rotonda ja urbanitzada  de connexió amb el  polígon de les Corts fins al torrent de Maniu. S’ha procedit així a la creació d’un paviment de formigó que permet conduir les aigües en cas de pluja cap a la cuneta i derivar-les al torrent.

L’objectiu últim és facilitar tant els desplaçament de vehicles com de vianants a més de millorar el drenatge i la senyalització i d’oferir un millor accés a una de les zones agrícoles més importants del municipi i molt utilitzada per connectar amb la NII. El resultat final ha estat un vial de 3,7 metres d’amplada de vorera i 360 de longitud.

L’obra ha comptat amb un pressupost de 76.700 €, subvencionats en part per la Diputació de Barcelona a través Programa complementari de millora de camins municipals.

Un tram de l'antic camí del Mig
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/08/2019 a les 11:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona