CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa el XXVIII Cicle de Concerts d’Orgue

Es posa en marxa el XXVIII Cicle de Concerts d’Orgue

09/11/2018

Aquest dissabte té lloc el primer dels concerts a càrrec del músic genovès Guido Iotti

Des d’aquesta mateixa setmana i fins al 24 de desembre l’orgue tornarà a ser un dels principals protagonistes de l’activitat cultural de Cabrera de Mar amb la celebració del XXVIII Cicle de Concerts d’Orgue que promou l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar amb la col·laboració de l’Ajuntament, entre d’altres. La primera de les cites del serà aquest proper dissabte 10 de novembre, a partir de les 21 h a l’església parroquial de Sant Feliu. Allà, el músic genovès Guido Iotti interpretarà obres de Josep Elies, Narcís Casanoves o Xavier Monsalvatge. El preu de l’entrada és d’un euro.

En total seran sis els concerts els que composen el cicle. El següent tindrà lloc el 17 de novembre i ens permetrà gaudir amb la interpretació de Maurice Clément acompanyat del Cor de Cambra de Granollers i de la soprano Ulrike Haller. Dissabte 24 de novembre hi haurà un canvi respecte a l’actuació anunciada ja que el concert serà a càrrec d’Izumi Kando substituint a Gustavo Llull. Podeu consultar el conjunt de concerts al document amb la programació que trobareu adjunt.

Orgue

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/06/2019 a les 15:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona