CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Dissabte tornen la Fira de Santa Llúcia i el pessebre vivent de l’escola Sant Feliu

Dissabte tornen la Fira de Santa Llúcia i el pessebre vivent de l’escola Sant Feliu

13/12/2018

Les activitats inclouran propostes solidàries com la recollida d’aliments i de donatius per a La Marató de TV3

Aquests dies ja comencem a gaudir de les primeres activitats relacionades amb les festes de Nadal. Entre aquestes, aquest proper dissabte 15 de desembre, se celebra la que serà la trenta-sisena edició de la Fira de Santa Llúcia i el Pessebre vivent que promouen l’escola Sant Feliu a la plaça de l’Església i al seu entorn. El programa s’iniciarà a partir de les 16.15 h amb la inauguració que es durà a terme amb un petit concert d’infants de P5 i primer i segon de primària a la que seguiran, a partir de les 17 h un concert de nadales a l’església. El pessebre vivent s’iniciarà a partir de les 17.45 h, a càrrec dels alumnes de cinquè, i es podrà visitar fins a les 19.30 h. Al llarg de tota la tarda a la fira es podran trobar els treballs fets pels infants de l’escola.

L’activitat també tindrà una vessant solidària. Per una banda es recolliran aportacions per a La Marató de TV3 i, a més, es realitzarà una recollida d’aliments que seran distribuïts des dels serveis socials municipals.

Detall del cartell anunciador
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/06/2019 a les 15:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona