CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa el portal de videoactes

L’Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa el portal de videoactes

16/01/2019

La iniciativa permetrà seguir els plens municipals en directe o visionar els que ja hagin tingut lloc

En el marc de les mesures que desenvolupa l’Ajuntament de Cabrera de Mar en matèria de transparència, aquesta setmana entra en funcionament el portal de videoactes, un espai que permet que les actes de les sessions siguin en format audiovisual i que estiguin a l’abast de tots els veïns i veïnes. El portal, que es pot consultar a l’adreça actes.cabrerademar.cat, inclourà la possibilitat de visionar i consultar els plens que es duguin a terme a partir del que està previst demà 17 de gener i que servirà per a inaugurar oficialment el sistema de registre de les sessions.

Com a afegit als serveis que ofereix el nou portal, aquest també permetrà properament la visualització dels plens en directe. Aquesta possibilitat, que en aquest primer ple estarà activa al canal municipal de Youtube, també serà possible pròximament a través de l’apartat creat en aquest mateix portal municipal.

Poral de videoactes
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/04/2020 a les 14:09h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona