CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es pot consultar la versió digital de la publicació literària “Escrits a Cabrera”

Ja es pot consultar la versió digital de la publicació literària “Escrits a Cabrera”

23/01/2019

La publicació municipal que es va editar entre el 1993 i el 1999 recull el treball d’autors i autores locals

Els 26 números i els 6 quaderns monogràfics que van conformar la col·lecció de publicacions literàries “Escrits a Cabrera” ja estan a l’abast de tothom gràcies al treball de digitalització impulsat per la Biblioteca Ilturo i que realitzava la Diputació de Barcelona amb una subvenció del Catàleg de Serveis 2018. La publicació, que es va editar entre els anys 1993 i 1999 a través de la Regidoria de Cultura encapçalada per Ramon Fontseca, recull textos de poesia, narrativa i assaig breu d’autors i autores locals de diverses èpoques com Joan Vilalta i Reixach (cronista oficial de Cabrera de Mar), Jaume Llinés, Ramón Bonet, Josep Garí, Lluís Vigué, Josep López Vinyals, Josep Miquel Modolell, mossèn Raimon Canalies, Albert Figueras, Carme Rovira, Sílvia Tarragó i Albert Calls, entre altres. Aquests escrits es completen amb treballs d’escriptors i escriptores convidats d’altres municipis, amb fotografies del poble i amb petits assajos de tema patrimonial.

“Escrits  a Cabrera”, coordinada pel periodista i escriptor cabrerenc, Albert Calls, va ser una revista aperiòdica que ha esdevingut un testimoni d’uns anys i un moment històric. Podeu consultar la publicació digitalitzada al portal Trencadís.

Capçalera del primer número
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2019 a les 10:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona