CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la celebració del Carnestoltes

Tot a punt per a la celebració del Carnestoltes

22/02/2019

Properament es podran realitzar les inscripcions al concurs de disfresses d’enguany

Del 28 de febrer al 6 de març Cabrera de Mar compta amb una completa programació al voltant del Carnestoltes. Aquesta tindrà el seu inici en el taller de cuina intergeneracional de truites de botifarra d’ou que tindrà ll  oc al Castellet mentre que l’endemà, divendres 1 de març a les 17.30 h els més menuts podran gaudir amb l’animació infantil de Rovell d’Ou a l’Envelat municipal.

El moment central de la festa arribarà el dissabte 2 de març amb la rua de Carnestoltes que sortirà de la plaça de l’Ajuntament a les 19 h i que passarà per diferents carrers del poble. Seguidament, a partir de les 21 h a l’envelat municipal se celebrarà el concurs de disfresses del que podran prendre part totes les persones, grups i associacions que ho desitgin. Les inscripcions es poden dur a terme el mateix dia 2 o, del 25 de febrer a l’1 de març al registre de l’Ajuntament. Per a més informació podeu consultar les bases del concurs com a document adjunt.

La programació del Carnestoltes continuarà dilluns dia 4 de març al Castellet amb la mini obra musical de la gent gran “La Ventafocs” on també ens mostraran un ball de bastons i una tarantel·la final.

Recuperant més tradicions a Cabrera de Mar, dimarts dia 5 a les 20 h a l’Envelat Municipal, hi haurà el ball de Momerotes, un ball on l’objectiu, a banda de passar-ho d’allò més bé, és que no es reconegui la gent ja que tenen la cara completament tapada.

El punt i final serà el dia 6 de març, Dimecres de Cendra, a les 19 h davant de l’Ajuntament, hi haurà la lectura del testament i l’enterrament de la sardina. En acabat es penjarà la Vella Quaresma a Can Martinet. Donarem per finalitzat el Carnestoltes a les 20 h amb missa d’imposició de cendra.

Per a més detall podeu consultar el programa complet en aquesta mateix pàgina.

Moment del Carnestoltes del 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2019 a les 10:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona