CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Comença l’activitat al voltant del Dia Internacional de la Dona

Comença l’activitat al voltant del Dia Internacional de la Dona

28/02/2019

Aquest proper 8 de març estan previstos el gruix dels actes que se celebren al nostre municipi

Activitats reivindicatives, lúdiques i culturals es donen la mà en la programació que l’Ajuntament de Cabrera de Mar presenta amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el 8 de març. Aquest proper dilluns 4 de març s’inicia el programa amb l’exposició “Grans dones desconegudes” que fins al 10 de març es podrà visitar a Can Martinet. L’endemà, a la seu de l’associació Espai Dona podrem assistir des de les 19.30 al col·loqui “Com millorar la nostra autoestima. L’empoderament”. El dia 7 serà el torn per a la Biblioteca Ilturo on a partir de les 19 h se celebrarà una xerrada sobre violència masclista a càrrec de l’advocadessa Estefania Teres.

Al llarg dels propers dies la pròpia biblioteca acull diferents activitats que tractaran la qüestió com ara l’hora del conte de dimarts dia 5, el taller de lectura en català del 13 i del 27 i el club de lectura infantil del 26.

En tot cas els actes centrals tindran lloc el mateix dia 8 de març. La jornada inclourà la masterclass “Dona i força!!!” al Centre Cívic Pla de l’Avellà a les 9.30 h; la lectura del manifest institucional a la plaça de l’Ajuntament a les 17.15 h i a continuació l’acte “Sí m’estimo! Em caso amb mi mateixa!” que inclourà una xocolatada.

El punt i final a la programació serà el 9 de març amb la projecció de la pel·lícula “Viaje al cuarto de una madre” que Espai Dona programa al Castellet a les 18 h.

Per a més informació podeu consultar el programa complet que trobareu com a document adjunt.

Arxivat a: General
L'activitat s'inicia el dilluns 4 de març

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona