CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar se suma un cop més a La Marató de TV3

Cabrera de Mar se suma un cop més a La Marató de TV3

13/12/2019

En aquesta ocasió la iniciativa solidària està destinada a lluitar contra el conjunt de malalties conegudes com a malalties minoritàries

Segons calculen els experts, un 7 % de la població en general pateix una de les afeccions emmarcades dins de les malalties minoritàries. Això vol dir que a Catalunya hi ha a l’entorn de 400.000 persones que pateixen una d’aquestes aproximadament 7.000 malalties com poden ser la fibrosi quística, el nevus congènit melanocític gegant o la malaltia de Morquio.

Amb la voluntat de combatre-les, enguany La Marató de TV3, el projecte solidari promogut per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, dedica la seva campanya anual a recollir donacions per a aquesta causa. I un any més Cabrera de Mar torna a sumar-se amb diferents activitats que ens permetran fer també les nostres aportacions.

La primera d’aquestes la trobarem aquest dissabte amb el Pessebre Vivent i la Fira de Santa Llúcia que organitzen l’escola Sant Feliu a partir de les 16.15 h a la plaça de l’Església i al seu entorn. Ja el diumenge 15, dia en el qual té lloc la programació especial de la televisió pública catalana, a partir de les 9 h El Piri i el CEN Cabrera de Mar organitzen a la piscina municipal una activitat oberta per a nedar 1.500 metres lliures o una distància menor. Finalment, al Casal de la Gent Gran El Castellet a les 18 h té lloc el tradicional quinto amb degustació de torrons i cava.

Per a més informació i per a realitzar donacions podeu consultar el web de La Marató de TV3 que trobareu com a enllaç adjunt.

Arxivat a: General
Imatge de La Marató de TV3
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona