CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament anuncia ajuts econòmics per a les famílies i per als establiments comercials

L'Ajuntament anuncia ajuts econòmics per a les famílies i per als establiments comercials

19/03/2020

L'actuació està destinada principalment a donar suport als comerços, bars i restaurants que es veuen obligats a tancar les seves portes aquests dies pel coronavirus

Les mesures de restricció impulsades a partir de la declaració d'estat d'alarma han suposat el tancament de bona part dels establiments comercials del nostre municipi, a excepció d'aquells que ofereixen productes de primera necessitat. Davant d'aquesta realitat i del cop que suposa per a l'economia local, l'Ajuntament de Cabrera de Mar ha aprovat destinar una partida de 30.000 € per ajudar a aquest sector i, paral·lelament, per al conjunt de les famílies cabrerenques. 

En concret el consistori donarà a totes les famílies empadronades al nostre municipi, un cop passi l'episodi d'epidèmia de COVID-19, un val per gastar, exclusivament, als establiments del nostre poble que s'han vist afectats. Al llarg dels propers dies s'establiran en detall les condicions de la posada en funcionament d'aquesta mesura.

Per a conèixer altres línies d'ajuts econòmics d'emergència relacionades amb la crisi provocada pel coronavirus, el consistori ha habilitat un nou apartat en la secció que li dedica dins d'aquest mateix web municipal i que trobareu aquí

Arxivat a: General, Coronavirus
Un dels establiments del municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/12/2021 a les 13:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona