CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major recupera les activitats presencials

La Festa Major recupera les activitats presencials

28/07/2021

La celebració, adaptada a l’actual situació sanitària, aplega més d’una vintena d’activitats lúdiques, culturals o esportives

Tot i que la cinquena onada de la pandèmia ha provocat que es replantegessin o adaptessin algunes de les activitats previstes, la programació feta pública aquesta setmana de la Festa Major de Sant Feliu permetrà tornar a gaudir de propostes presencials. Entre aquestes destaquen els diferents concerts que conformen l’Emplaça’t Festival, la programació musical complementària a la festa que portarà al nostre municipi noms tan reconeguts com Els Pets, Zoo, Suu o Doctor Prats, entre altres. En tot cas el programa inclou més d’una vintena d’activitats entre les quals trobem espectacles familiars, comèdia o cultura popular.

Pel que fa a les activitats prèvies aquesta setmana ja podem gaudir de l’exposició a Can Benet amb cartells i programes històrics de les Festes Majors de Sant Feliu i Santa Elena d’Agell; de la projecció dijous a l’institut escola Pla de l’Avellà de la pel·lícula “El jardín secreto” i divendres amb un espectacle de màgia i amb l’inici de l’Emplaça’t Festival amb les actuacions a Can Carles de Pachawa Sound, The Tyets i ZOO.

 

El cap de setmana

El gruix de l’activitat prevista es repartirà entre dissabte i diumenge. Dissabte arrencarà amb un torneig de petanca i ens portarà també els concerts d’Anna d’Ivori, a l’envelat, i els de Pau Alabajos i Els Pets a l'Emplaça’t Festival. Podrem gaudir de la nit de revetlla amb Ebri Knight i Dj Sendo que donaran pas a l’Emplaça’t, l’acte de cultura popular amb les figures del seguici festiu del poble.

Diumenge s’iniciarà ben d’hora amb les matinades a càrrec dels flabiolaires, els tabalers i els diables Macabres i seguirà amb el matí de rebequeria amb un contacontes, un espectacle musical, la missa solemne i sardanes amb La Principal del Llobregat. La jornada es tancarà amb l’espectacle que oferirà la popular Lloll Bertran a l’envelat, els concerts de SUU i Doctor Prats de l’Emplaça’t Festival i la participació en la festa de Cabrera és Espectacle.

 

Últimes activitats

Dilluns encara ens espera més Festa Major, en aquest cas, al matí, amb el tobogan i els jocs d’aigua que trobarem a l’institut escola Pla de l’Avellà i, ja a la tarda, amb la convidada dels senyors de Burriac, el concert de la Cobla Maricel i el tenor Andreu Miret i el torneig social organitzat per l’escola canina Agility Cànic. La recta final anirà a càrrec dels Diables Macabres amb la crema de bruixes i el concert de Versión Imposible.

Finalment dimarts tocarà acomiadar-se de la festa amb el concert d’havaneres a l’institut escola Pla de l’Avellà, una visita guiada nocturna al Castell de Burriac i el castell de focs.

Per a més detall podeu consultar el programa íntegre que trobareu adjunt.

Arxivat a: General
Detall del cartell de la Festa Major

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona