CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > El control de paneroles també depèn de l’acció ciutadana

El control de paneroles també depèn de l’acció ciutadana

05/08/2021

Evitar la seva proliferació depèn també de què es realitzi un manteniment adequat de la xarxa privada

Baixants en mal estat, foses sèptiques desconegudes, arquetes o col·lectors són parts de la xarxa de clavegueram que corresponen a les propietats privades i en les quals poden proliferar les paneroles. Davant de l’increment de la presència d’aquest insecte registrat recentment al nostre municipi, especialment al Pla de l’Avellà, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es realitza una crida a la ciutadania per tal que col·labori amb un correcte manteniment d’aquests espais. I és que, un estudi del departament de zoonosi de Barcelona alerta que fins a un 90 % dels casos de presència de paneroles no provenen de la xarxa pública.

Per la seva banda el consistori realitza periòdicament tractaments als col·lectors principals de la població i demana a la ciutadania que realitzi un manteniment dels claveguerons ubicats a les seves propietats.

Arxivat a: General
Panerola
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/10/2021 a les 11:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona