CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Utilitats > Protecció de dades personals

Protecció de dades personals

En diverses pàgines del web institucional de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, es sol·licita als usuaris dades de caràcter personal: DNI, nom, cognoms, adreça postal o electrònica, etcètera, per tal de dur a terme la gestió o el servei que han sol·licitat, i amb el compliment de les condicions de seguretat i confidencialitat que exigeix la legislació vigent en matèria de protecció de dades.


Aquestes dades s’integren en els corresponents fitxers de l’Ajuntament de Cabrera de Mar per tal de complir amb la finalitat adient en cada cas degudament informada.


L’Ajuntament de Cabrera de Mar garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, i també la implantació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixin la seguretat d’aquestes dades.


L’Ajuntament de Cabrera de Mar utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o la gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


D’acord amb la normativa de protecció de dades, la persona interessada pot exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal mitjançant el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o de manera presencial a la Plaça de l'Ajuntament, 5, 08349, Cabrera de Mar.

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/07/2015 a les 19:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona