CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L'equip cadet-infantil de la U.E.Cabrera juga la final de la Copa Catalunya

L'equip cadet-infantil de la U.E.Cabrera juga la final de la Copa Catalunya

10/06/2015

Les jugadores s’enfrontaran dissabte al Sant Fost U.E. en el marc de la 6ª Festa del Futbol Català que se celebrarà a Martorell

El proper dissabte dia 13 de juny les jugadores de l’equip femení cadet-infantil de la U.E. Cabrera jugaran la final de la Copa Catalunya. Les cabrerenques van arribar a la competició després de fer una gran temporada sense cap derrota i aconseguint tots els punts disputats.

En la primera semifinal la U.E. Cabrera va guanyar al C.D. Morell per un contundent resultat d’11 gols a 0. La segona semifinal la van disputar el Sant Fost U.E. i la Fundació P. CE. Júpiter amb una victòria del primer per 3 gols a 2, convertint-se així en el rival de la U.E. Cabrera en la final.

El partit es disputarà a Martorell que durant tot el cap de setmana acollirà la celebració de la 6ª Festa del Futbol Català, que agrupa en una mateixa seu les finals dels Campionats de Catalunya de futbol base i les de la Copa Catalunya de futbol sala.

Arxivat a: General
Equip cadet-infantil de la U.E. Cabrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona