CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > El Juliol Jove, un mes ple de propostes d’oci per gaudir del temps lliure

El Juliol Jove, un mes ple de propostes d’oci per gaudir del temps lliure

26/06/2015

Les activitats pretenen potenciar l’esport i els hàbits saludables a més d’oferir als nois i noies del municipi alternatives d’oci per a realitzar durant l’estiu

El proper dilluns dia 29 de juny es donarà el tret de sortida al Juliol Jove. Es tracta d’un programa d’activitats gratuïtes que s’oferiran a Can Martinet en horari de matí i tarda i que s’allargaran fins al 31 de juliol amb la voluntat d’oferir alternatives d’oci per a que els joves puguin gaudir de l’estiu. Entre les propostes hi haurà tallers d’andròmines, cuina saludable, sexualitat, de decoloració de samarretes i també de fimo i de fofuchas. Hi haurà sortides a la platja, a la protectora de Marató i al castell de Burriac a més de campionats de FIFA, ping-pong i futbolí. Es donaran classes d’skate i skooter i es jugarà una lligueta de futbol en la que hi podran participar nois i noies de 12 a 16 anys. 

Pel que fa a d’altres activitats, el proper dijous dia 2 de juliol la biblioteca acollirà un taller de caricatures. El dia 5 de juliol s’oferirà també un curs gratuït de CRE destinat a tots aquells que vulguin formar part de la Colla de Diables.

Els joves interessats en participar en alguna d’aquestes activitats han de formalitzar la inscripció a Can Martinet. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 17 a 20 h i els divendres i dissabtes de 17 a 21 h. 

Arxivat a: General
Juliol Jove

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona