CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera és el municipi amb la taxa d’atur més baixa de la comarca

Cabrera és el municipi amb la taxa d’atur més baixa de la comarca

09/07/2015

Les dades dels darrers mesos mostren una tendència a disminuir que el passat mes de juny va situar el percentatge d’aturats en el 7,3%

Segons les darreres dades fetes públiques per l’Observatori de Desenvolupament Local, Cabrera de Mar va tancar el mes de juny amb una taxa d’atur del 7,3%, la més baixa de tots els municipis del Maresme. Es tracta d’una xifra que és, gairebé, la meitat de la mitjana comarcal (14,2%) i que es troba molt per sota de ciutats com Mataró (18,3%) o Pineda de Mar (19%).

La tendència es veu més clara si analitzem l’evolució de l’atur en els darrers mesos. Al mes de maig la taxa baixava del llindar del 8%, situant-se en un 7,9%, i aquest passat juny l’atur tornava a disminuir fins al 7,3%. En xifres absolutes, es va tancar el mes amb 13 persones menys registrades a les llistes de l’atur, el que suposa una disminució d’un 6,9 % respecte al mes anterior. Un total de 175 persones estaven sense feina.    

Des del consistori es fa una valoració molt positiva d’aquestes dades. El nou equip de govern comença el seu mandat amb la voluntat de continuar prioritzant les polítiques d’ocupació amb la creació de nous llocs de feina, donant suport a empreses i emprenedors i facilitant a les persones aturades la seva incorporació al mercat laboral.

Arxivat a: General
Atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona