CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Nous horaris dels serveis municipals durant el mes d’agost

Nous horaris dels serveis municipals durant el mes d’agost

28/07/2015

L’Ajuntament obrirà només als matins i romandran tancades les instal·lacions de la Biblioteca Municipal, el Centre Cívic i Can Martinet

Amb l’arribada de l’estiu alguns equipaments i serveis municipals tanquen durant uns dies mentre que d’altres només canvien els horaris d’atenció al ciutadà. Del dia 1 al 31 d’agost, l’Ajuntament obrirà als matins de 8.30 a 14.30 hores però tancarà a les tardes. Es podrà accedir a Serveis Socials de 8 a 15 hores però, en canvi, romandran tancats altres serveis com l’OAC del Pla de l’Avellà, el Servei Local d’Ocupació i les visites al jutge. 

Pel que fa als centres d’atenció primària, els veïns i veïnes que necessitin ser atesos han de saber que les dependències del Pla de l’Avellà estaran tancades durant tot el mes d’agost. Als matins, fins a les 14 hores, podran apropar-se al consultori del nucli urbà. Fora d’aquest horari, i en cas d’urgència, caldrà adreçar-se al CAP de Vilassar de Mar. 

Els equipaments que romandran tancats durant tot el mes d’agost seran la Biblioteca Municipal, el Centre Cívic, Can Martinet, Can Bartomeu i algunes instal·lacions esportives com el pavelló i el camp de futbol. La piscina municipal, en canvi, obrirà tots els dies. El seu horari serà de dilluns a divendres de 7 a 22 hores i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 hores. 

Els usuaris del Casal de la Gent Gran podran gaudir del servei durant totes les tardes del mes d’agost de 17 a 20 hores. Finalment, el Punt d’Informació Turística romandrà a disposició dels visitants tot el mes en el seu horari habitual, exceptuant els dies 8, 9, 15 i 16 d’agost. 

Arxivat a: General
Biblioteca Municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona