CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa les obres d’arranjament del camí d’Agell

En marxa les obres d’arranjament del camí d’Agell

11/11/2016

Els treballs també s’aprofitaran per substituir una part de la xarxa d’aigua amb l’objectiu de millorar el servei

Des d’aquest passat dilluns es treballa en l’arranjament del camí d’Agell, uns treballs que s’espera que durin dues setmanes i que suposaran una inversió de 106.000 €. L’objectiu és actuar principalment sobre la calçada donat que la capa de rodadura de la mateixa es trobava envellida i presentava en alguns punts irregularitats. De la mateixa manera aquesta via es veia afectada per les arrels dels pins. En funció de l’estat del ferm als diferents punts es contemplen actuacions que van des de estendre una nova capa de rodadura a rehabilitar de manera integral el ferm.

Paral·lelament s’aprofitaran les obres per dur a terme la substitució d’una part de la xarxa de subministrament d’aigua amb l’objectiu de millorar el servei.

Davant de l’establiment de talls puntuals de trànsit s’avisarà degudament als veïns afectats i es realitzarà, en la majoria de casos, el tall del trànsit en un únic sentit.

 

Actualització 14/11/2016

Podeu consultar com a documents adjunts l’avís de tall del subministrament d’aigua per demà dijous, 15 de novembre, de 9 a 18 h que afectarà el Camí D’Agell (entre Sant Sebastià i Corredor) , carrer Corredor, Cisa i Primavera.

També trobareu l’avís d’obra que informa de l’estesa general de la capa d’asfalt els dies 17 i 18. A aquests ha d’afegir-se també el dia 21 de novembre quan també es duran a terme aquests treballs.

Arxivat a: General
Estat del camí abans de les obres

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona