CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > El Castellet s’omple d’activitat amb l’inici de curs

El Castellet s’omple d’activitat amb l’inici de curs

02/10/2017

Una exposició i xerrades formen part de les activitats d’aquest mes d’octubre

El Casal de la Gent Gran El Castellet és l’espai municipal de referència pel que fa al lleure o al desenvolupament personal de les persones majors de 65 anys del nostre municipi. D’aquesta manera al llarg d’aquests dies ofereix diferents activitats que s’inicien aquest proper 3 d’octubre amb l’exposició de mantes solidàries de Cabrera Solidària que acull el casal fins el dia 10. Allà es podrà veure el resultat del treball de confecció de mantes de ganxet que desenvolupa cada dimarts un grup de 12 persones de l’entitat. Aquestes mantes es donen, en finalitzar el curs, a diferents entitats com la presó de Wad-Ras o a una casa d’acollida de dones maltractades entre d’altres.

A més cal destacar la celebració de dues xerrades. La primera d’elles tindrà lloc aquest proper 6 d’octubre i tractarà sobre l’alimentació saludable de la gent gran. Finalment el dia 13 està programada una segona xerrada al voltant dels accidents domèstics que es poden produir a la llar i com prevenir-los. Ambdues activitats estan promogudes per la Diputació de Barcelona.

Actualització:

Amb motiu de l'aturada de país d'aquest dimarts dia 3 d'octubre, l'exposició de mantes solidàries tindrà lloc del 10 al 17 d'octubre, La inauguració del dia 10 serà a les 18.30 h.

Arxivat a: General
Participants de l'entitat Cabrera Solidària
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona