CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Creat un nou punt d’informació turística a la Font Picant

Creat un nou punt d’informació turística a la Font Picant

11/04/2018

A més d’oferir informació als visitants, aquest espai serà el punt de sortida de les renovades rutes teatralitzades al Castell de Burriac

La Font Picant és un dels punts estratègics del nostre municipi pel que fa a l’afluència de visitants. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, s’ha obert un nou punt d’informació turística en aquest indret que oferirà servei els dissabtes i diumenges de 9 a 14 h. Les persones que en facin ús tindran a la seva disposició la informació turística necessària referent a senderisme, natura, patrimoni cultural o rutes.

Aquest punt serà també la sortida de les rutes teatralitzades que es realitzen de manera periòdica al Castell de Burriac. Precisament aquestes rutes han estat objecte recentment d’un increment de la seva freqüència a més d’haver-se millorat l’atrezzo i el format. Amb aquesta proposta, ideal per a tota la família, aquells amb major capacitat de participació poden fins i tot formar part de l’activitat disfressats de cavallers. 

Arxivat a: General
Sortida de les rutes guiades
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona