CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Es consolida el servei d’atenció diürna a la gent gran

Es consolida el servei d’atenció diürna a la gent gran

26/04/2019

Respir, al casal El Castellet, s’adreça a persones que comencen a tenir problemes d’autonomia

Fer-se gran i més dependent no significa necessàriament que s’hagi d’ingressar en un centre residencial per a rebre una atenció adequada. Cabrera de Mar ha consolidat al llarg dels darrers mesos el servei Respir, adreçat a aquelles persones que comencen a patir problemes d’autonomia amb la voluntat que puguin continuar vivint el màxim temps possible a casa seva. Aquesta proposta, que es pot trobar al casal de la gent gran El Castellet, ofereix en aquests moments atenció a 9 persones seguint un model provinent del nord d’Europa.

Diàriament les persones usuàries gaudeixen d’estimulació cognitiva, activitats, tallers i gimnàstica passiva. En tot cas no s’estableixen activitats fixes com les que podríem trobar en un centre de dia convencional, optant per una programació en funció de les necessitats específiques de cada persona.  L’objectiu últim és que els usuaris i usuàries puguin sentir-se com a casa seva i mantinguin la capacitat de decidir què fer.

Respir es complementa amb la possibilitat de disposar de servei de transport porta a porta. Per a més informació podeu consultar al casal de la gent gran El Castellet, al telèfon 93 737 98 24.

Arxivat a: General
El servei Respir
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona