CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Les obres de millora de la carretera d’Argentona arriben al nostre terme municipal

Les obres de millora de la carretera d’Argentona arriben al nostre terme municipal

10/07/2019

L’actuació, amb un pressupost superior al milió d’euros, està destinada a incrementar la seguretat d’aquesta via

Aquest passat mes d’abril la Diputació de Barcelona iniciava els treballs de renovació del paviment i altres millores complementàries a la carretera B-502 entre els municipis de Vilassar de Mar, Argentona i Cabrera de Mar. Aquests dies l’actuació, destinada principalment a incrementar la seguretat d’aquesta via, arriba al nostre terme municipal. En concret s’han iniciat les obres a la rotonda del Camí del Mig en direcció a Cabrils i en uns 10 dies aproximadament s’iniciaran els treballs a la rotonda del sindicat. La previsió és que principis d’agost es pugui continuar treballant a la carretera en direcció Argentona.

La millora d’aquesta via, pressupostada en 1.120.000 €, implica arranjar cunetes dels vorals, la creació de noves voreres i mitjanes, la instal·lació de nova il·luminació, l’asfaltat i la pintura. S’espera que l’actuació estigui enllestida en un termini de 8 mesos des del seu inici.

Arxivat a: General
La carretera B-502
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona