CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Cabrera contracta cinc nous treballadors

L’Ajuntament de Cabrera contracta cinc nous treballadors

05/08/2019

Les incorporacions permeten reforçar diversos serveis com les activitats de turisme o la biblioteca

Al llarg de les darreres setmanes l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha reforçat diverses de les seves àrees d’actuació amb la incorporació temporal de cinc nous treballadors. Aquesta mesura, destinada també a incentivar l’ocupació, ha comptat amb el finançament del consistori en el cas de les incorporacions d’un arquitecte, d’un tècnic de turisme i d’un tècnic de gestió econòmica. Les contractacions tenen una durada de sis mesos a excepció del tècnic de turisme que treballarà a l’Ajuntament durant vuit mesos.

D’altra banda també es continua comptant amb el suport d’altres administracions. En concret gràcies als plans d’ocupació promoguts per la Diputació de Barcelona s’ha incorporat un nou agent cívic, durant sis mesos, i un auxiliar de biblioteca, per 12 mesos.

Arxivat a: General
Ajuntament de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/04/2020 a les 11:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona