CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de la Verema omple d’activitat el cap de setmana

La Festa de la Verema omple d’activitat el cap de setmana

04/09/2019

De divendres a diumenge podem prendre part de diferents activitats que tenen al raïm i el vi com a protagonistes

Cabrera de Mar tornarà a posar de rellevància l’estreta relació del nostre municipi amb el conreu de raïm al llarg dels propers dies amb la celebració de la que serà la quinzena edició de la Festa de la Verema. Aquesta tindrà el seu inici el divendres 6 de setembre amb el concert a càrrec de la Cobla Principal del Llobregat que tindrà lloc al pati de Can Bartomeu a partir de les 19 h. Seguidament, a les 20 h, a la mateixa masia de Can Bartomeu està programat un enotast que, per 7 €, inclou degustació de dos vins  amb explicacions d’un enòleg i maridatge amb dos tapes. Les places són limitades i els tiquets es poden adquirir a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

Dissabte estem convidats a participar de la collita de raïm a Can Mora a partir de les 10.30 h. Per tal de participar-hi únicament hem de fer la reserva prèvia al telèfon 622 22 96 62. La jornada es clourà a les 20 h amb la benedicció a l’església de Sant Feliu.

La festa continuarà encara diumenge amb dues activitats més. La primera serà la visita guiada als forns de Ca l'Arnau i al Celler de Can Bartomeu a les 10 h. Les inscripcions per participar-hi s’han de fer al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Finalment, al migdia a Cal Conde tindrà lloc la trepitjada de raïm amb una nova degustació de vins i tapes per a la qual es podran adquirir tiquets allà mateix.

Arxivat a: General
Festa de la Verema de l'any passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 12:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona