CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa l’Espai Nadó per a mares i pares de nounats

Es posa en marxa l’Espai Nadó per a mares i pares de nounats

27/11/2019

L’espai ofereix tallers per a millorar l’atenció que ofereixen les famílies als nadons

Quan un infant acaba de néixer les mares i els pares han de fer front a tota una sèrie de dubtes i inquietuds relacionades amb la criança. Amb la voluntat de facilitar aquesta etapa, l’Ajuntament de Cabrera i l’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar-Cabrera (ABS) han posat en marxa un projecte de suport a les famílies sota el nom d’Espai Nadó. A través d’aquest espai s’ofereixen taller informatius per tal que les mares i pares puguin compartir les seves inquietuds i millorin l’atenció que ofereixen als seus nadons. Els cursets estan impartits per les professionals de l’ABS Loli Muñiz (pediatra) i Aroa Blázquez (infermera pediàtrica), tenen una periodicitat mensual i es realitzen al Centre Cívic Pla de l’Avellà.

El primer dels tallers, al voltant dels massatges per a lactants, tenia lloc aquest passat 6 de novembre amb la participació de 9 nadons amb les seves mares o pares. La propera de les propostes tindrà lloc el 4 de desembre i girarà al voltant dels primers auxilis.

Per a més informació i inscripcions les persones interessades poden posar-se en contacte amb els serveis socials municipals al 93 750 62 88.

Arxivat a: General
Espai Nadó
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona