CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Les associacions prenen protagonisme amb el Consell Municipal d’Entitats

Les associacions prenen protagonisme amb el Consell Municipal d’Entitats

23/12/2019

L’ens està destinat a donar veu al teixit associatiu cabrerenc i a dinamitzar la seva activitat

Un dels principals valors amb els quals compta un municipi són les seves entitats i associacions. Per tal de donar impuls a la feina que desenvolupa el teixit associatiu a Cabrera de Mar, aquest passat 12 de desembre tenia lloc la primera de les sessions del Consell Municipal d’Entitats amb una important representació de les entitats cabrerenques.

Durant la trobada es van exposar qüestions com la relació entre l’Ajuntament i els consells de participació que s’han creat, el funcionament a nivell administratiu de les activitats que promouen les entitats o detalls sobre la justificació i atorgament de subvencions.

De la mateixa manera el consell va servir per a presentar algunes de les eines que l’Ajuntament de Cabrera de Mar posa a disposició de les associacions. En aquest sentit s’informava sobre la possibilitat de rebre formació sobre la protecció de dades, sobre la propera edició d’un calendari amb els actes que faran durat l’any 2020 i que permetrà descarregar l’agenda de cada mes mitjançant codis QR o sobre el sistema per a la reserva d’espais via web en el qual es treballa a l’actualitat.

Les entitats van ser convidades a prendre part també dels diferents consells sectorials que endega el consistori com per exemple el Consell de la Gent Gran o el Consell Assessor de Turisme.

Arxivat a: General
El municipi s'obre a la participació
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona