CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > SOREA normalitzarà la facturació el proper trimestre

SOREA normalitzarà la facturació el proper trimestre

02/07/2020

Fins al mes de juny s’han realitzat únicament estimacions aproximades dels comptadors situats a l’interior dels immobles

La companyia d'abastiment d'aigua domiciliària, SOREA, degut a l'estat d'alarma per la Covid-19, va aturar les lectures dels comptadors.  Les lectures reals es van reprendre el mes de juny, amb el pas de la comarca a la fase 2 de la desescalada, realitzant una lectura adaptada que tenia com a particularitat fonamental la prohibició de prendre lectures en cas que els comptadors se situessin a l’interior dels immobles. A conseqüència d'això, es va aplicar el reglament del servei municipal i es va estimar un consum a cada contracte igual al del mateix període de l’any anterior. Per a les pòlisses que es tenien identificades amb algun tipus d’activitat que havia quedat restringida pel decret, per exemple bars, restaurants, escoles, etc, es va estimar un consum de 0 m3 des de l’abril endavant. 

Aquestes estimacions es van fer en tot moment amb l’ànim d’aproximar-se al consum real i impactar el mínim als usuaris donades les circumstàncies. Tot i així, hi han hagut alguns casos d'estimacions errònies.

Cal destacar que, al recuperar el consum real del següent període, es normalitza la facturació. Malgrat això, sempre que algun usuari consideri que l’estimació ha estat mal feta, pot sol·licitar una revisió que en totes les circumstàncies serà atesa. 

Arxivat a: General, Coronavirus
Aigua
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/08/2020 a les 11:00h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona