CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Demà surten a la venda les entrades per a una Festa Major amb totes les mesures sanitàries

Demà surten a la venda les entrades per a una Festa Major amb totes les mesures sanitàries

09/07/2020

La programació ha estat dissenyada per a garantir, en primer lloc, la salut de les persones

En total l’Ajuntament de Cabrera de Mar aplicarà una vintena de mesures de seguretat en la celebració de la Festa Major de Sant Feliu que enguany es reconverteix en l’Emplaça’t Festival. I es que des del consistori s’ha anunciat en tot moment la voluntat de prioritzar en l’organització de les activitats previstes la salut de les persones per sobre de qualsevol altra consideració. S’estableixen d’aquesta manera cinc ubicacions diferents que garanteixin la possibilitat de mantenir la distància de seguretat; es realitzarà una venda d’entrades anticipada que permeti establir una limitació d’aforament adequada; s’oferirà cadires per a seguir les activitats a una distància d’1,5 metres i l’ús de les mascaretes serà obligatori en tot moment, entre altres actuacions.

Des del consistori es manté el contacte permanent amb la Generalitat de Catalunya que avala la celebració de la festa —de fet la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, serà l’encarregada d’oferir el pregó reconeixent el suport a la nostra cultura en un moment complex que suposa la celebració—. En tot cas des de l’Ajuntament es contempla que, si la situació sanitària canvia i les autoritats competents ho aconsellen es modifiqui o suspengui la programació.

Pel que fa a l’adquisició de les entrades a partir de demà, 10 juliol, a les 9 h es podran comprar les entrades de tots els espectacles a www.emplaçat.cat. Cada empadronat a Cabrera de Mar podrà comprar fins a 5 entrades identificant-se amb el seu DNI en cada un dels espectacles.

En aquesta ocasió haurem de prescindir d’algunes activitats que venien programant-se durant la Festa Major i que no tindran lloc perquè per les seves característiques no permetien el control sanitari necessari. Sigui com sigui la celebració tornarà a comptar amb la participació de les entitats Cabrera és Espectacle, la colla gegantera, Macabres i Enkbronats, el Club d’Agility Canic i a l’Agrupació Sardanista i Cultural.

A continuació podeu consultar el conjunt de les mesures sanitàries:

 -          La festa es programa en 5 espais diferents per a diversificar els públics (espais grans i delimitats que garanteixen les mesures de seguretat i sanitàries). El de Can Carles arriba als 4.500 m2.

-          Venda d’entrades en línia limitada a aforaments d’1/3 del permès a dia d’avui. Tot i que es permeten 3.000 persones, les activitats de la festa seran de 800 a 1.200 en l’espai més gran. Les entrades seran numerades per tal de mantenir un registre de l’aforament.

-          Els assistents a tots els actes ho faran asseguts a cadires a una distància de 1,5 metres totes elles.

-          Hidrogel a les entrades i en tot el recinte.

-          Ú de mascareta obligatori en tot moment.

-          Es faran carrils en els punts d’afluència per evitar aglomeracions (taquilla, bar, passadissos...)

-          Autorització i acompanyament per part d’un adult als menors de 16 anys.

-          Neteja i desinfecció de lavabos durant els concerts.

-          Neteja i desinfecció del pati de cadires.

-          12 agents de seguretat privada dins del recinte.

-          A la cua hi haurà línies al terra per a mantenir distàncies.

-          Fluxos independents a les entrades i sortides del concert.

-          Packs d’entrades per reduir el moviment de persones en els recintes.

-          El no compliment de la normativa implicarà l’expulsió del recinte sense dret al retorn de l’entrada.

-          Control de temperatura corporal. No es permetrà l’entrada a persones amb més de 370.

-          2 educadors explicant les mesures a l’interior.

-          Punt Lila.

-          Mesures de seguretat per als portadors de figures. No hi haurà canvis de portadors.

-          Presència dels mossos a l’exterior.

-          Horaris de tarda. L’últim concert comença a les 00.30 h.

Arxivat a: General, Coronavirus
Detall del cartell anunciador
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona