CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament ajorna l’Emplaçat Festival

L’Ajuntament ajorna l’Emplaçat Festival

21/07/2020

La decisió s’ha pres motivada per les darreres xifres de contagis de la COVID-19 registrades a Catalunya

Entre els diferents escenaris previstos durant la planificació de l’Emplaçat Festival, que havia de ser la proposta central de la celebració de la Festa Major de Sant Feliu, es trobava el seu ajornament si les condicions sanitàries així ho recomanaven. Finalment l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha optat per aquesta via davant de les xifres de contagis de COVID-19 registrades a Catalunya al llarg dels passats dies i de la previsió de l’evolució de la malaltia a curt termini.

El consistori ha fet públic un comunicat en el què s’afirma que el festival, que comptava amb totes les mesures de seguretat sanitàries establertes pel pla de protecció civil, PROCICAT, ajorna els seus concerts amb la voluntat que tinguin lloc al llarg d’aquest 2020, tal i com es va aprovar al darrer ple municipal. En el mateix comunicat l’Ajuntament aprofita per demanar al conjunt de la ciutadania “responsabilitat en l’assistència a les activitats no organitzades, fent ús en tot moment de la mascareta, les solucions hidroalcohòliques i sobretot mantenint la distància interpersonal i evitant aglomeracions”.

Entre els objectius de l’Emplaçat Festival destaca la voluntat de donar suport al sector cultural en un moment especialment complicat per als seus professionals.

Arxivat a: General, Coronavirus
Emplaça't Festival
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona