CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Nous ajuts per al menjador escolar

Nous ajuts per al menjador escolar

31/07/2020

El Consell Comarcal del Maresme ha presentat la nova convocatòria que es pot sol·licitar fins al pròxim divendres 7 d’agost

Amb la voluntat de donar suport a les famílies, el Consell Comarcal del Maresme ha publicat una nova convocatòria de beques per a la utilització del servei escolar de menjador durant el curs 2020-2021. Hi pot optar l’alumnat empadronat a Cabrera de Mar escolaritzat a centres de primària i secundària sufragats amb fons públics que disposin de servei de menjador. 

Les famílies interessades hauran de facilitar telefònicament als Serveis Socials un correu electrònic de contacte. Aquest serà contestat amb la sol·licitud a emplenar, que s’haurà d’imprimir i reenviar signada al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Excepcionalment, les persones que ho necessitin podran fer-ho presencialment a les oficines dels Serveis Socials demanant cita prèvia al telèfon 93 750 62 88. 

La convocatòria finalitzarà el pròxim divendres 7 d’agost.

Arxivat a: General
Beques de menjador escolar
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/11/2020 a les 13:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona