CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > S’aconsegueix finançament extern per a la reforma de Cal Conde

S’aconsegueix finançament extern per a la reforma de Cal Conde

27/08/2020

L’Ajuntament rebrà una subvenció de 370.000 euros per a millorar-ne l’ús i reafirmar-lo com a centre cultural i d’interpretació arqueològica

En el marc del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per al període 2020-2024, la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Cabrera de Mar una subvenció de 370.000 euros per a reformar la primera planta de Cal Conde. De la quantitat total, es preveu que 120.000 euros arribin l’any 2023 i la resta al 2024. 

L’Ajuntament ja fa temps que treballa en el desenvolupament d’estratègies per a millorar l’acció cultural al territori fomentant les polítiques culturals, la cohesió social, la interculturalitat, la identitat, la transversalitat i el treball en xarxa amb municipis propers. La intenció és fer una diagnosi sobre la realitat actual al municipi en l’àmbit cultural que ajudi a detectar les necessitats de la població i que tindrà com a punt important l’equipament de Cal Conde com a centre cultural i d’interpretació arqueològica. 

En breu s’iniciarà la redacció d’un estudi de programació específic per a la masia que permetrà detectar les seves mancances i oportunitats. L’objectiu és millorar-ne l’ús, la programació i la  posició estratègica que té en el marc general dels equipaments i actuacions del conjunt del municipi i el seu entorn. La redacció anirà a càrrec de la Diputació de Barcelona i es preveu que tingui una durada aproximada de 4 a 6 mesos. Posteriorment, es redactarà un projecte tècnic per donar resposta a cadascuna de les propostes que sorgeixin de l’estudi. 

Arxivat a: General
Cal Conde
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/12/2021 a les 13:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona