CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Enllestides les obres d’urbanització del carrer d’en Majó

Enllestides les obres d’urbanització del carrer d’en Majó

25/09/2020

Les obres han inclòs una ampliació de les voreres i la millora de serveis bàsics com la xarxa de subministrament d’aigua

Ja han finalitzat les obres del carrer d’en Majó, que pretenen millorar la mobilitat i els serveis bàsics i permetre la urbanització en l’àmbit d’actuació en el qual es troben els pisos de protecció oficial que promou l’Ajuntament de Cabrera de Mar.

Els treballs han inclòs l’ampliació de les voreres, sense afectar les places d’aparcament, i la connexió de les infraestructures soterrades dels serveis bàsics com el clavegueram, l’electricitat, el telèfon, el subministrament d’aigua i el gas. Així, per exemple, s’ha ampliat mig metre la vorera que es troba al costat muntanya del carrer d’en Majó, i s’ha substitut la canalització de fibrociment de la xarxa d’abastament d’aigua per una instal·lació de fundició; una altra actuació ha estat l’ampliació de les voreres del carrer Mn. Cinto Verdaguer que ara tindran una amplada superior als dos metres i permetran que hi hagi una continuïtat a peu a l’entorn de la masia de Cal Conde, on es farà un parc públic que es vol convertir en un pulmó verd més del poble.

Així, doncs, aquestes millores suposen un benefici per a tots els veïns i veïnes de les edificacions de l’entorn però també per a la població en general. Des del consistori es vol agrair la comprensió de la ciutadania davant les molèsties que s’hagin pogut generar durant les obres.

Arxivat a: General
Carrer d'en Majó
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona