CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Tanquen les instal·lacions esportives sense supervisió

Tanquen les instal·lacions esportives sense supervisió

21/10/2020

La mesura s’emmarca dins de les darreres actuacions per a reduir els contagis de COVID-19

Al llarg de les darreres setmanes Catalunya, i per extensió el nostre municipi, ha vist com creixien de manera preocupant els contagis per coronavirus. Entre les diferents actuacions dutes a terme per a evitar la propagació de la malaltia, i seguint les indicacions de la Resolució SLT2546/2020 de 15 d’octubre, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha procedit al tancament al públic dels equipaments esportius que no compten amb supervisió.

En concret, no es pot accedir com a mínim al llarg de 15 dies a les pistes poliesportives del Parc de la Nova Cançó Catalana i de Mas Terrillo, a la pista vella, a les pistes de patinatge i a les de petanca. De la mateixa manera el consistori torna a fer una crida al conjunt de la ciutadania per tal d’extremar les precaucions i per a que se segueixin les diferents indicacions emeses per les autoritats sanitàries.

Arxivat a: General, Coronavirus
Un dels equipaments tancats
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona