CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament treballa en la creació d'un pla per al desenvolupament cultural del municipi

L'Ajuntament treballa en la creació d'un pla per al desenvolupament cultural del municipi

13/11/2020

El Pla d'Acció Cultural marcarà el treball a dur a terme en els actius culturals de Cabrera de Mar i respondrà els reptes que es planteja actualment: millorar l’oferta cultural, potenciar la cohesió social, implicar a la ciutadania i posicionar-se a nivell turístic

El Pla d'Acció Cultural marcarà el treball a dur a terme en els actius culturals de Cabrera de Mar i respondrà els reptes que es planteja actualment: millorar l’oferta cultural, potenciar la cohesió social, implicar a la ciutadania i posicionar-se a nivell turístic. Aquests reptes juntament amb els objectius que es defineixen al llarg del procés, hauran de permetre dibuixar un model cultural significatiu per Cabrera de Mar, que lligui la tradició i la singularitat amb les propostes i recursos per afrontar el present i el futur de la cultura de la vila.

Amb els objectius, entre altres, de millorar l'oferta cultural del nostre poble i d'oferir eines a les entitats del municipi per a desenvolupar les seves propostes, l'Ajuntament de Cabrera de Mar està desenvolupant amb el suport de la Diputació de Barcelona aquest Pla d'Acció Cultural. D'aquesta manera la Diputació ofereix la participació en el projecte d'una consultora encarregada de coordinar el procés i d'establir un grup de treball per a elaborar el pla.

Arxivat a: General
Troballes arqueològiques
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 12:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona