CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar rebrà enguany 1.748.000 d'altres administracions

Cabrera de Mar rebrà enguany 1.748.000 d'altres administracions

02/03/2021

El suport supramunicipal serà essencial en uns dels pressupostos municipals més ambiciosos dels darrers anys

Amb la voluntat de participar en la recuperació de la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia, l'Ajuntament de Cabrera de Mar aprovava la setmana passada uns pressupostos municipals que incrementen en un 13 % la despesa pública respecte als de l'any anterior.. En tot cas aquest increment dels comptes públics en prop d'1,2 milions d'euros coincideix amb una nova congelació de taxes i impostos municipals, per tal de donar suport a les economies familiars, i amb una previsible baixada d'altres ingressos directes pels efectes de la crisi sanitària com els que l'Ajuntament percep en matèria de concessió de guinguetes, l'impost de construccions o la plusvàlua.

D'aquesta manera, per tal de compensar la caiguda d'ingressos, l'Ajuntament posa l'èmfasi especialment en aquesta ocasió en la col·laboració d'altres administracions i en la recerca i obtenció d'ajuts i subvencions que permetin assumir aquest increment de la inversió. Així es preveu que al llarg del 2021 el nostre municipi comptarà amb 1.748.000 € que arribaran de l'Estat, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal del Maresme. En conjunt totes les administracions incrementen les seves aportacions al nostre municipi des d'un 11,5 % més de la Diputació al 81,9 % més que destinarà la Generalitat a Cabrera de Mar.


Finalment cal destacar en matèria de finançament també la creació de taxes relatives a la recollida de vehicles i d'animals domèstics, que ajudaran a minimitzar l'impacte dels serveis deficitaris que assumeix el consistori, i l'increment de l'import del préstec sol·licitat pel consistori.

Arxivat a: General
Destaquen les aportacions d'altres administracions
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona