CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar ja pot accedir a l’atenció primària d’urgència 24 hores al dia

Cabrera de Mar ja pot accedir a l’atenció primària d’urgència 24 hores al dia

13/05/2021

La inauguració del CUAP Maresme a Mataró permet rebre atenció sanitària primària tots els dies de l’any en tot moment

Ja es troba en funcionament el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Maresme, situat al Camí del Mig, 36, planta baixa, de Mataró, i que dona servei a aquest municipi i a 14 més del seu entorn entre els quals es troba Cabrera de Mar. Aquest nou equipament permet ser atesos en cas d’urgències que es puguin considerar de mitjana i baixa complexitat a més d’oferir proves diagnòstiques bàsiques. Per tal de fer-ne ús, se’ns recomana trucar prèviament al 061 Salut Respon o contactar amb el nostre CAP de referència. En cas que el CAP estigui tancat i que es valori que la urgència no és greu, tenim a la nostra disposició el nou CUAP.

El CUAP Maresme ocupa un espai que s'ha remodelat íntegrament en el seu interior i disposa d'un box de triatge, així com de set punts de consulta polivalents, vuit punts d'observació i un box de reanimació cardiopulmonar. Aquest és el primer equipament d'aquestes característiques a la comarca i ha suposat una inversió 1,2 milions d'euros.

Arxivat a: General
El CUAP Maresme
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/12/2021 a les 16:12h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona