CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament posa en marxa la seva seu electrònica

L’Ajuntament posa en marxa la seva seu electrònica

31/05/2021

Des d’avui es pot accedir a aquest espai virtual en el qual trobem informació i tràmits electrònics del consistori

Amb la voluntat d’agilitzar el contacte amb la ciutadania i facilitar la realització de tràmits, l’Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa avui, 31 de maig, la seva seu electrònica. Es tracta d’un espai virtual en el qual els veïns i les veïnes podran accedir a la possibilitat de realitzar diferents tràmits i gestions com ara la sol·licitud d’un volant d’empadronament o la presentació d’una instància, entre altres. A més també es pot consultar la carpeta ciutadana, un servei en línia que permet fer un seguiment a les tramitacions que es trobin en curs consultant-les per data i estat o coneixent les actuacions que ha realitzat l’Ajuntament al respecte.

Per tal de poder identificar-nos davant de l’administració de manera segura, podrem fer servir l'idCAT Mòbil, el sistema de signatura electrònica a través de dispositius mòbils que ofereix el Consorci AOC, en col·laboració amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

La voluntat municipal és anar incorporant progressivament més tràmits i gestions a la seva seu electrònica per tal d’impulsar l’ús de les noves tecnologies en el seu treball quotidià.

Arxivat a: General
Seu electrònica
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona