CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Últims treballs en el reforç de la plataforma ferroviària

Últims treballs en el reforç de la plataforma ferroviària

09/07/2021

La nova plataforma compta amb una longitud de 1.100 metres al nostre terme municipal

Al llarg dels pròxims dies s’espera que quedin enllestides totalment les obres que es duen a terme per tal de reforçar la plataforma ferroviària amb l’objectiu de protegir-la contra els efectes dels temporals. Aquesta actuació, desenvolupada per Adif, suposa la creació d’una nova escullera entre el Torrent del Meniu fins a la Riera d'Argentona. A mitjans de juny, coincidint amb l’inici de la temporada de bany, ja es van retirar les tanques d’obra i van deixar de circular camions.

La nova plataforma compta amb una longitud de 1.100 metres al nostre terme municipal i d’un total de 2.000 metres fins a Mataró. La seva amplada mitjana és de 6 a 8 metres i està acabada en superfície amb una capa compactada d’una mescla de diferents calibres d'àrids triturats​. Els accessos als guals dels torrents que creuen la plataforma se salven amb rampes per fer possible l'accés amb vehicles per al seu manteniment.

 

Altres millores en l’entorn

Aquesta actuació coincideix amb la retirada de les últimes restes del Club Nàutic i del seu aparcament, una actuació promoguda per la Demarcació de Costes de l’Estat. En tot cas s’ha mantingut l’accés a la platja per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha habilitat un nou aparcament amb vuit places. A més s’han ampliat altres serveis a la platja com les dutxes o els contenidors soterrats i s’han creat nous aparcaments per a motocicletes.

Arxivat a: General
La nova plataforma
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/07/2021 a les 12:23h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona