CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > XVI Festa de la Verema de Cabrera de Mar

XVI Festa de la Verema de Cabrera de Mar

03/09/2021

Del 3 al 5 de setembre se celebra aquest esdeveniment que inclou música, tastos de vins i la possibilitat de reviure la forma tradicional de fer la verema

Aquest cap de setmana se celebra la Festa de la Verema  de Cabrera de Mar, una iniciativa que arriba enguany a la seva setzena edició. Del 3 al 5 de setembre es podrà gaudir de bona música, tastar els millors vins i reviure la forma tradicional de fer la verema.

El tret de sortida de la festa es donarà aquesta mateixa tarda, a les 19 hores, amb el concert inaugural de la cobla de la Principal del Llobregat. El concert, que es farà a l’Envelat, és gratuït amb inscripció prèvia que cal fer a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). A continuació, a les 20.30 hores, es podrà gaudir de l’Enotast DO Alella, un tast de vi acompanyat de tapes a càrrec del sommelier Dani Garcia. Per a aquesta activitats ja s’han exhaurit totes les entrades.

Dissabte dia 4, a partir de les 10.30 hores, s’oferirà la possibilitat de conèixer la tradició vinicultora de Cabrera de Mar amb la collita de raïm a les vinyes de Can Mora. Les places de la visita són limitades i cal fer inscripció a través del telèfon 622 22 96 62. Al vespre, a les 20 hores, es farà la benedicció del raïm a l’Església de Sant Feliu.

La Festa de la Verema finalitzarà diumenge amb una Ruta Enoturística a partir de les 10 h, que sortirà de Can Benet i inclourà una copa de vi i pica-pica. Per accedir a la ruta cal adquirir entrada, que té un preu de 5€, a través del web www.gaudeixcabrera.cat. La festa es tancarà amb una demostració de trepitjada de raïm al Pati de Cal Conde a les 12 hores. L’activitat tindrà l’aforament limitat i caldrà també reservar lloc a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

La celebració de la Festa de la Verema es durà a terme complint amb totes les mesures de prevenció decretades per les autoritats sanitàries per aturar la Covid.

Arxivat a: General
XVI Festa de la Verema
XVI Festa de la Verema
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona