CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > L’Escola de Música comença el curs amb noves activitats

L’Escola de Música comença el curs amb noves activitats

24/09/2021

El centre ofereix propostes com el cant coral infantil, sensibilització musical o el taller de música en família

Entre les diferents propostes formatives que es posen en marxa en aquestes setmanes també trobem les activitats que ens acosta l’Escola de Música de Cabrera de Mar. A més de les formacions habituals, en aquest curs el centre ofereix diferents novetats. Així trobem un curs de sensibilització musical que s’adreça a infants de 3 a 4 anys i que es realitza els dimarts de 17.30 a 18.15 h.

També els dimarts, en aquest cas de 16.15 a 17.15 h, es pot participar del taller de música en família, una activitat dirigida a infants a partir de 18 mesos acompanyats.

Finalment cal destacar també el cant coral infantil, una activitat que és gratuïta per a l’alumnat que ja realitza alguna activitat a l’escola o amb un cost de 10 € mensuals per a aquells que únicament prenguin part d’aquesta formació.

El curs té previst el seu inici aquest proper 5 d’octubre i encara es disposa de places. Per a més informació us podeu dirigir per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o telefònicament trucant al 93 759 30 51. L’horari de secretaria és de dilluns a dijous de 17 a 19 h i els dimecres de 10 a 12 h.

Arxivat a: General
Escola de música
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/12/2021 a les 13:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona