CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar torna a sumar-se a La Marató de TV3

Cabrera de Mar torna a sumar-se a La Marató de TV3

15/12/2021

El municipi acull diverses activitats com ara una trobada de cotxes clàssics o un espectacle de Grillats

Aquest pròxim diumenge 19 de desembre TV3 i Catalunya Ràdio tornen a oferir La Marató, la programació especial solidària destinada a donar visibilitat cada any a algun problema de salut i a recollir fons per a la seva investigació i tractament. En aquesta ocasió i sota l’eslògan “La Marató que trenca murs”, la iniciativa estarà centrada en el conjunt d’afeccions conegudes com a trastorns mentals. Entre aquestes trobem depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessivocompulsius, trastorns del neurodesenvolupament o addiccions.

Un cop més Cabrera de Mar torna a sumar-se a la proposta acollint diferents activitats organitzades per a recollir fons. Aquest mateix dia 19 tindrà lloc una trobada solidària de cotxes clàssics organitzada per l’associació d’Amics del Volkswagen Catalunya. De 9 a 11 h podrem veure l’exposició dels vehicles participants al parc de la Nova Cançó Catalana i d’11 a 11.30 h realitzaran una ruta pel municipi que els portarà a l’avinguda de la Zona Esportiva on s’exposaran fins a les 14 h. Els diners recollits per les inscripcions dels vehicles es destinarà a La Marató mentre que les visites seran gratuïtes.

Per la seva banda Grillats programa dissabte 18 i diumenge 19 de desembre a les 19 h a l’envelat municipal el seu espectacle “Vine a donar color a La Marató”. Les entrades, al preu de 8 €, es poden adquirir a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

Activitats prèvies

No són aquestes les úniques activitats solidàries amb la proposta de la televisió i la ràdio públiques que han tingut lloc aquests dies. Així també trobem com la piscina municipal, conjuntament amb el centre excursionista de Vilassar de Mar Piri organitzava una activitat de natació el passat dia 11 de desembre, el mateix dia que l’escola Sant Feliu oferia la Fira de Santa Llúcia i el Pessebre Vivent. Finalment, l’institut escola Pla de l’Avellà ofereix una sèrie de cantades de nadales al llarg d’aquesta setmana en diferents punts del municipi i programa per al 21 de desembre una fira medieval al pati del centre.

Arxivat a: General
Imatges de La Marató
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona