CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Aprovades les bases i les subvencions a les entitats del municipi

Aprovades les bases i les subvencions a les entitats del municipi

30/03/2022

L’aportació municipal, de 66.480 €, està destinada a donar suport a l’activitat que duen a terme i de la qual es beneficia el conjunt de la població

En els pròxims dies està previst que l’Ajuntament de Cabrera de Mar obri el termini per a la presentació de sol·licituds per a les subvencions que s’atorgaran a les entitats culturals del municipi. Aquests ajuts municipals estan destinats a donar suport a les diferents propostes públiques que realitzaran les associacions al llarg d’aquest 2022.

Les subvencions a les entitats del  municipi, a les quals es destinen enguany 66.480 €,   s’atorguen a través d’una convocatòria específica anual a la qual les associacions han de presentar les seves propostes. A partir de les bases aprovades es decideixen els imports a concedir.

Cal destacar que ja s’han aprovat els ajuts per a les associacions esportives i socials. El consistori avançarà el 80 % dels ajuts concedits aquest pròxim mes d’abril i aportarà el 20 % restant durant el mes de desembre. Les entitats beneficiàries hauran de justificar degudament els imports concedits durant el mes de novembre de 2022. 

Arxivat a: General
Celebració de la Festa Major
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona