CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Divendres es tanca el cicle de xerrades al voltant dels nostres residus

Divendres es tanca el cicle de xerrades al voltant dels nostres residus

27/04/2022

Aquests dies també podem visitar l’exposició «Reduïm residus!» al Centre Cívic Pla de l’Avellà

Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es convida a la ciutadania a reflexionar sobre els residus que generem a les nostres llars, com es tracten i quin és l’impacte que tenen sobre el nostre entorn a través d’un cicle de xerrades que aquest divendres arriba al seu punt final. En concret a partir de les 18.30 h el Centre Cívic Pla de l’Avellà comptarà amb la presència dels tècnics de medi ambient municipals Jordi Simó, d’Arenys de Mar, i Marc Planes, d’Arenys de Munt. Amb ells es tractarà sobre quines són les eines que tots i totes tenim al nostre abast per tal de col·laborar de manera activa en la recollida i tractament dels residus. D’aquesta manera aquesta serà la xerrada del cicle en la qual es tractaran qüestions més pràctiques, ja que permetrà que les persones assistents puguin traslladar els seus dubtes a personal tècnic que gestiona nous models de recollida.

Paral·lelament al tancament del cicle de xerrades, aquests dies i fins al 3 de maig podem trobar també al Centre Cívic Pla de l’Avellà l’exposició «Reduïm residus!» promoguda per la Diputació de Barcelona sobre les característiques i la importància de la gestió dels residus. La voluntat de la mostra és sensibilitzar sobre la necessitat de respectar la piràmide de gestió de les escombraries, que comença per la prevenció i segueix per la reutilització i el reciclatge.

Arxivat a: General
Residus
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona