CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar reforça el servei de recollida de residus durant l’estiu

Cabrera de Mar reforça el servei de recollida de residus durant l’estiu

19/07/2022

Com altres anys, el consistori intensifica les tasques de gestió d’escombraries domèstiques i el manteniment de la zona de la platja

Amb l’arribada de la temporada estiuenca, la població de la nostra vila augmenta considerablement. Davant aquest fet, l’Ajuntament de Cabrera de Mar torna a posar en marxa una intensificació del servei de recollida d’escombraries per tal d'absorbir una major concurrència i demanda.

La mesura, que ja s’ha dut a terme altres anys, consisteix a realitzar els dimarts una recollida extra de la fracció «resta» de residus i, els diumenges, efectuar un repàs d’aquesta última i dels contenidors grocs, destinats a envasos i residus plàstics. També s'està reforçant la recollida d'abocaments incontrolats, que creix significativament durant l'estiu.

Pel que fa a l’àrea de la platja, les tasques de buidatge de papereres passa a ser diari per garantir la correcta neteja i mantinent de la línia de costa, que atreu milers de visitants cada any per aquestes dates.

Arxivat a: General
Vidre
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona