CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El Departament d’Interior i els municipis del Maresme crearan una borsa de treball de Policies Locals

El Departament d’Interior i els municipis del Maresme crearan una borsa de treball de Policies Locals

21/07/2022

Aquest nou instrument per a la selecció de personal permetrà agilitzar al nostre municipi la incorporació d’agents interins amb l’arribada de l’estiu entre altres beneficis

El Departament d’Interior, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme i diferents ajuntaments, entre els quals es troba el de Cabrera de Mar, han signat un conveni de col·laboració per dur a terme la selecció conjunta del personal funcionari i constituir una borsa de treball de les Policies Locals. D’aquesta manera, el nostre municipi podrà agilitzar els processos de selecció del personal interí de la Policia Local en èpoques com l’estiu a més de facilitar els processos de creació i oferta de noves places o per a realitzar suplències.

Aquesta primera experiència per a la selecció conjunta d’agents, es va concretar el passat mes de febrer, en el transcurs de la reunió de la Comissió de la Policia de Catalunya, l’òrgan col·legiat consultiu superior de coordinació entre Mossos d’Esquadra i policies locals. Quatre anys enrere naixia la idea a partir d’una trobada entre ajuntaments de la comarca i Interior.

Arxivat a: General
Moment de la signatura de l'acord
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona